web analytics

Windows 10 Anniversary update kan je Linux partities om zeep helpen…

Print Friendly, PDF & Email

WindowsLogoNoLinuxEr zijn diverse post op het Internet die melding maken van gewiste Linux partities of dual-boot configuraties die niet meer werken, na de Windows 10 Anniversary update.

Anderen zeggen de update gedaan te hebben zonder enig probleem.

Alvorens de update uit te voeren op je dual-boot systeem doe je er best aan om alles veilig op een externe HD te zetten zodat je, bij eventueel verlies, alles terug kan zetten.
Zelf zal ik nog wachten om de update te doen tot ik wat meer informatie over dat probleem vind.

4 Reacties

 1. François

  De Windows 10 Aninversary update heeft niet alleen mensen kopzorgen bezorgd die een multiboot systeem gebruiken Linux naast Windows 10 , maar ook gebruikers die alleen Windows 10 op hun systeem hebben geïnstalleerd staan .Ronduit schandalig dat een jaar na uitgifte nog steeds de kinderziektes er niet uitgehaald zijn . Microsoft belooft wel dat tegen november 2017 alle problemen zullen opgelost zijjn . Ja inderdaad , allemaal goed gelezen november 2017 , dat is nog meer dan een jaar .

  Reageren
 2. steenackers luc

  Ik werk al meer dan een jaar met windows 10 en heb de laatste nieuwe update binnengehaald, tot nu toe geen problemen enkel dat edge traag opent en dat je elke app bijvoorbeeld ccleaner je toestemming moet geven, via een melding dat je krijgt
  Maar natuurlijk is het voorlopig aangeraden om linux of ubuntu niet naast windows 10 te plaatsen.

  Reageren

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: